SERGİLER

SERGİLER

‍Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi fuayesinde Füreya Koral Salonunda Doç. Dr. Serap ÜNAL Danışmanlığında, Yüksek Lisans öğrencisi Uygar HASEKİOĞLU'nun Kişisel Seramik Sergisi 04 Ağustos 2023 saat:14.00'da Açıldı.

 

‍Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi fuayesinde yapılan 02.08.2023 tarihi, saat 14:00'da Doç. Dr. Serap ÜNAL Danışmanlığında, Yüksek Lisans öğrencisi Rabia BAYTER'in Kişisel Seramik sergisi açıldı.

 

‍Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi atölyelerinde Doç. Dr. Serap ÜNAL Danışmanlığında, yüksek lisans öğrencisi Uygar HASEKİOĞLU tarafından "3B Potterbot Seramik Yazıcıyla" üretilen seramik eserler dijital ortamda oluşturulan sergi alanında izleyicilere sunulmuştur. 

 

‍T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının Katkılarıyla Müzeler Haftası Kapsamında İznik Müzesinde 18-31 Mayıs tarihinde 62 Seramik Sanatçısı ve Seramik Kurumlarının katılımıyla Uluslararası Seramik Sergisi izleyicilerin beğenisine sunulmuştur.

 

 

‍Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Disiplinlerarası Arkeoseramik Anasanat Dalı yüksek lisans öğrencileri tarafından “Arkeo Serpintiler ve Seramik” başlıklı bir sergi hazırlandı.

 

 

 

‍Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serap Ünal, Ankara “Armada Galeri M” de 48 parça seramik eserden oluşan 12. Kişisel Sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. 

 

‍Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesinde düzenlenen ve Çatalhöyük, Kültepe ve Alacahöyük arkeolojisi içerikli Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Tarih Kurumu projesi kapsamındaki “Bellek Anadolu” sergisine de iki farklı seramik eserle katıldı.